ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ζητείται υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή των Ν.Μουδανιών. Απαραίτητες προυποθέσεις: 

1) Δίπλωμα οδήγησης β' κατηγορίας 

2) Προυπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

3) Ομαδικό πνεύμα και συνέπεια

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail:  isaedi@otenet.gr

Ο νέος αυτόματος πωλητής καυσίμων στο πρατήριο μας στην Άθυτο είναι γεγονός και τοποθετήθηκε με στόχο την κάλυψη των καταλανωτικών αναγκών σε 24ωρη βάση για άμεση και αποτελεσμάτική εξυπηρέτηση. Σκοπός μας είναι η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη των υπηρεσιών μας σε μία προσπάθεια της εταιρίας μας να φανεί αντάξια στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ο αυτόματος πωλητής είναι ένα εύχρηστο μηχάνημα αγοράς καυσίμων, όπου δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του υπαλλήλου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τις 7 ημέρες της εβδομάδος όλο το 24ωρο αδιάλειπτα. Με το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα του γίνεται εύκολο στη χρήση του ενώ υποστηρίζει τα χαρτονομίσματα των 5,10,20 και 50 ευρώ. ΓΙα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικονωνήσετε με τα τηλέφωνα των πρατηρίων μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας πελάτες, πως το πρατήριο μας στο 1ο χιλ.. Ν. Μουδανιών-Σιθωνίας , διαθέτει πλέον τον αυτόματο απινιδωτή Heartsine Samaritan PAD 360P , γιατί η ζωή δεν περιμένει!
Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας είναι καθημερινά από τις 06:00 έως τις 22:00  , για όποιον πιστοποιημένο πάροχο Α' Βοηθειών χρειαστεί τον απινιδωτή.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Από τις 16/10/2017  άρχισε η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης και με την σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας οι ανάγκες των πελατών για ανεφοδιασμό όλο και αυξάνονται. Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές μας σε συνδυσσμό με την άριστη ποιότητα του πετρελαίου μας και επικοινωνήστε,σήμερα κιόλας, για τις παραγγελίες σας με τα πρατήρια μας, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 23730 26501 και 23740 21004.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!!ΣΤΑ KAOIL ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ. 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Ηλιόλουστη μέρα σήμερα και δεν έχουμε παρά να περιποιήθουμε το όχημα σας με πλύσιμο μέσα-έξω, στοχεύοντας με μεράκι και με τα κατάλληλα εργαλεία στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας και σε ένα άψογο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!!! 

07/02/2017

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΦΚ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ !!!

Με αφορμή ερωτήματα των αγροτών σχετικά με την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) του πετρελαίου που προορίζεται για αγροτική χρήση (αγροτικό πετρέλαιο), το υπουργείο Οικονομικών γνωστοποιεί ότι έχει ολοκληρωθεί η καταβολή στους δικαιούχους των οφειλόμενων ποσών για το β' εξάμηνο του 2013 και ολόκληρο το 2014. 
Η επιστροφή του ΕΦΚ που αφορά το 2015 θα καταβληθεί στους δικαιούχους από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2017.
Τυχόν οφειλές των δικαιούχων προς Ασφαλιστικούς φορείς και προς Δ.Ο.Υ. συμψηφίζονται σύμφωνα με το άρθρο 83 του Ν.Δ.356/74 (Κ.Ε.Δ.Ε) σημειώνεται από το υπουργείο.

29/01/2017

350.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ !!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα», 350.000 δικαιούχοι θα λάβουν τις επόμενες ημέρες (27 έως 30 Ιανουαρίου), χρήματα από την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης. Αφορά όσους είχαν κάνει αίτηση μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, με βασική προτεραιότητα ο πρατηριούχος να έχει δώσει τα στοιχεία στο σύστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ. O έλεγχος της διαδικασίας μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας gsis.gr. Σημειώνεται ότι δεν θα δοθούν όλα τα χρήματα της επιδότησης, αλλά αναλογικά το ποσό που δόθηκε για τα λίτρα που αγοράστηκαν μέχρι το πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου.