Το κατάστημα μας στην Άφυτο Χαλκιδικής είναι εξοπλισμένο καταλλήλως προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών. Παροχή αερίου, πετρέλαιο θέρμανσης, σύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά και mini market είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που θα επωφεληθείτε στο πρατήριο μας.

Στο mini market θα απολαύσετε διάφορα snacks, αναψυκτικά, παγωτά Nestle αλλά και θα βρείτε ποικιλία λιπαντικών προιόντων, καθαριστικά,ενισχυτικά καθώς και αξεσουάρ αυτοκινήτων. 

Σύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα παρέχοντας πλύσιμο αυτοκινήτων με σαπούνι, κερί και στέγνωμα μόνο με 3€

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

 Ο αυτόματος πωλητής είναι ένα εύχρηστο μηχάνημα αγοράς καυσίμων, όπου δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του υπαλλήλου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τις 7 ημέρες της εβδομάδος όλο το 24ωρο αδιάλειπτα. Με το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα του γίνεται εύκολο στη χρήση του ενώ υποστηρίζει τα χαρτονομίσματα των 5,10,20 και 50 ευρώ. ΓΙα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικονωνήσετε με τα τηλέφωνα των πρατηρίων μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.